Снахата на Тато отваря училище в Америка с пари от спонсори

- Advertisement -

 Бившата снаха на Тодор Живков Маруся Мирчевска, отново търси спонсори, но този път не за да снима филм, а за да открие училище по  вероучение в САЩ.

 За идеята си сподели Самата тя, като допълни, че Е решила школото да отвори врати първо в Америка, където тя от дълги години живее, а после в България. Маруся искала да учи на вяра предимно възрастни, защото с децата трудно се работело, но начинанието изисква сериозна финансова инвестиция, която тя едва ли ще поема от своя джоб.

 В края на миналата година след повече от 10 лета престой зад океана, Маруся за първи път стъпи на родна земя. Целта на визитата на бившата жена на Владимир Живков беше да се отърве от някои наследствени имоти, за да скрепи финансовото състояние. За продан тя пусна три апартамента и една къща. Две от жилищата се намирали на топ локация в София, а другите в родния Плевен. Нейни съграждани разкриват, че се надявала бързо да намери купувачи и била склонна да преговаря за цените, защото има финансови проблеми. Как е натрупала дълговете, при условие, че синът й  Тодор Живков –  младши стана милионер в Щатите от хазартни залагания, не се знае.

 Мистерия е дали имането си Маруся е получила по времето на краткотрайния си брак с Владимир Живков в знак на благодарност, че е станала снаха на най-влиятелния човек в държавата.

 Още първите години когато Маруся и синът на Тато се  развели, а тя имигрирала зад океана, се разбрало, че брачния й съюз с наследника на бившия първи й е донесъл както много страдания така и облаги. Преди години самата тя признава, че навремето успяла да продаде пушка уникат на Тодор Живков, както и дамска чанта от крокодилска кожа, която принадлежала на Людмила Живкова на търг за по 300 хиляди долара всяко, пише „Ретро“.

Прегледана: 2473

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече