Благо Джизъса: Чертайте кръстове на вратите си

- Advertisement -

Най-набожният български футболист Благой Георгиев призова от профила си в Инстаграм миряните да начертаят кръст на входните си врати срещу коронавируса, видя onlinemedia.bg. Той твърди, че заръката е дадена лично от Света Богородица. Джизъса се позовава на съобщение от Атонския манастир.

Образ на Божията майка се е появил над манастирите „Григориат” и „Свети Петър”, които са част от 17-те светини в Атон, а снимките са напълно автентични. Източникът на двете снимки е високопоставен служител на държавата, който често гостува в Атон и е сред малкото допускани в лоното на Зографския манастир. Той твърди, че това е послание от Света Богородица и ние трябва да го приемем.

Съобщение от Света гора. Всички православни християни да поставят кръстове на входните врати на домовете си тази вечер или да помажат с елей или маслиново масло кръст на вратите. Посланието е дадено от Божията майка на монасите от снощното бдение. Спаси, Господи!“, пише бившият футболист. Призивът му наподобява библейските призиви към израилтяните преди Бог да изпрати своите наказания на египтяните.

Прегледана: 2258

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече