Скандална петиция: Против безразборното размножаване на хората, вярващи в конспирации!

- Advertisement -

Изключително любопитна и скандална петиция намери място в публичното пространство през последните дни, научи Onlinemedia.bg. Тя е насочена срещу безразборното размножаване на хора, вярващи в конспирации.

Ето и самият текст на петицията:

Смятам, че хората, вярващи в конспирации, притежават сериозни образователни дефицити, което ги лишава от трезва преценка относно ползите от собственото им възпроизводство. Затова е крайно наложително да се упражни някаква форма на контрол върху тяхното размножаване.

Един от възможните механизми за овладяване на подобен прираст е връщането на вечерното училище като форма за допълнително ограмотяване на недобре обхванатите от образователната система индивиди, което ще ги омаломощи психически и физически в часови диапазон от денонощието, когато би могло да им хрумне да се занимават с репродуктивните функции на своите организми. Здравето на всички нас е застрашено от хората, които смятат, че антените на мобилните оператори ще изпържат несъществуващите им мозъци. Подкрепете петицията, за да намалее популацията им в дългосрочен план
“, се казва още в скандалния текст.

За автор на петицията е посочена Лора Напалмар, което отвежда на мисълта, че текстът е от чужд източник и е публикуван в сайта Peticiq.com. Солидарните с петицията до този момента са 131 души.

Прегледана: 2760

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече