Сензационно! Свещеник гони коронавируса с воден пистолет в Детройт

- Advertisement -

Свещеник, който гони коронавируса с воден пистолет, като  пръска богомолците със светена вода, б забелязан в Детройот, САЩ. Целта е да спазва условието за социална дистанция с миряните по време на благославянето. Сценката от Детройт породи полемика и шеговити коментари в мрежата, предаде Асошиейтед прес.

На Великден пастор Тим Пелк пръскал с водния пистолет богомолците от прозореца на колата си, спряна пред стълбите на църквата Свети Амброзий.Той носел освен това маска, предпазен шлем и ръкавици. Снимките на 70-годишния духовник се появиха онлайн чак сега и породиха редица шеговити колажи.

Самият свещеник заяви пред новинарския сайт Бъзфийд, че почти не се безпокои какво би казал Ватиканът за начина му на процедиране и допълни, че досега не е чул никакви забележки по въпроса.

Духовникът разказа, че богомолците от енорията му взимат епидемията насериозно и са вързали по клоните на дърветата край църквата сини панделки за всяка жертва на Ковид-19. Сега жертвите са почти 5000, цитира информацията Standartnews.com

Прегледана: 2815

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече