Инкасаторите на парното влизат в домовете задължително с маски и ръкавици

- Advertisement -

Абонатите трябва да гледат дали хората позвънили на вратата им носят задължително брандирано облекло и бадж

Абонати с видими симптоми на респираторни заболявания, като суха кашлица, хрема, задух, ще бъдат помолени от отчетника на топлинния счетоводител да снимат показанията на топломерите на радиаторите си и водомерите за гореща вода, изчаквайки пред вратата.

Другият вариант е те да бъдат продиктувани на чакащия пред вратата на жилището отчетник, който според правилата, няма да влиза в имота, без съгласието на абоната. При разрешение от клиента ще снема показанията на визуалните уреди и ще направи проверка на демонтираните радиатори.

Снимка: Marica.bg

При пълна невъзможност за отчитане по какъвто и да е начин, разходът за отопление и топла вода за имота се изчислява изчислен служебно, съгласно Наредбата за топлоснабдяване, предвиждащ начисляването на максимална консумация. В новия вариант на този нормативен документ определеният срок за рекламации, включително и допълнително отчитане на уредите е 31 август.

Абонатите трябва да гледат дали хората позвънили на вратата им носят задължително брандирано облекло и бадж с логото на компанията. Освен това те трябва да са с маска, калцуни и ръкавици.

Калцуните и ръкавиците трябва да се сменят редовно или се дезинфекцират с дезинфектант с вирусоцидно действие. Всеки отчетник трябва и да уведоми незабавно прекия си ръководител, ако има и най-леки симптоми на настинка или други остри заразни заболявания.

Прегледана: 3605

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече