„Възраждане“ призовава за нов протест: Излезем ли десетки хиляди българи, корумпираното управление ще падне за часове!

- Advertisement -

Движение „Възраждане“ организира пореден протест на 15 юни пред народното събрание. Основното искане ще бъде оставка на Правителството. Лидерът Костадин Костадинов прикани   чрез личния си профил във Фейсбук гражданите на България да се включат в протеста:

Снимка: Фейсбук профил на Костадин Костадинов

На 15 юни от 12 ч. „Възраждане“ организира протест пред парламента с искане за оставка на правителството. Както и преди, така и сега, нито една от т.нар. национални телевизии, а и другите големи „медии“, не споменава и дума за това. Само че притеснение в народа няма – хората отдавна вече не се информират от казионните медии, а си доставят сами информацията, която им е нужна. Припомням, че когато на 14 май в центъра на София се събрахме повече от 10 000 българи със същите искания, медиите на правителството или не отразиха събитието, или казаха, че са се събрали стотина души. Само че по същото време милиони българи станаха свидетели на случващото се благодарение на хиляди протестиращи, излъчващи на живо от телефоните си.

Е, ние нямаме нужда от подобно отразяване, и не го искаме. С поведението си казионните „медии“ показват само едно – че от силата на Възраждане има все по-голям страх. И има защо да ги е страх.

Приканвам всеки, който мисли като нас, да бъде заедно с нас на 15 юни! За пореден път ще поканим и призовем всички останали опозиционни партии и граждански организации. Само заедно можем да преборим управляващия режим! Излезем ли десетки хиляди българи, корумпираното управление ще падне за часове!“, се казва в призива.

Прегледана: 3047

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече