Борисов препоръча на Ревизоро да преговаря с екозащитниците от Рила на успокойтелен чай

- Advertisement -

Премиерът Бойко Борисов разпореди проектът за Седемте рилски езера да бъде спрян. На заседанието на Министерския съвет министър-председателят изпрати вицепремиера Томислав Дончев и екоминистъра Емил Димитров-Ревизоро да видят какъв е този проект, съобщава News.bg.

Повече такива глупости да не се правят. Това са такива кътчета и места, че валяци, багери и чакъл, каквито и да са добронамерени подбудите, има начини и инструменти да се направи, да не дразни почитателите на природата. А и мен ме дразни, така че днес се организирайте„, настоя Борисов.

Екоминистърът Емил Димитров

Екоминистърът Емил Димитров увери, че проектът е спрян още вчера, а това, което се случва било с цел да наистина се спаси природата, а да мине по определени пътеки с парапети. „В момента, в който започне да се прави защо се прави. Досега защо нямаше точно определени пътеки, а сега защо ще ги има. Багери и булдозери и аз не искам да има горе, а е предвидено с магарета и мулета да се качи чакълът. Тези пътеки трябва да ги има и лично аз ще съм много щастлив да ги спрем и след една година да кажете ама защо ги няма тези пътеки. Аз ще го замраза и по-достойните след мен да го направят тогава„, отсече Ревизоро.

Съберете със зелените, нали уж всички милеем за природата. Пари има, отделили сме да се направи като хората, просто седнете и го уточнете. В началото няколко мои министри тръгнаха остро, след това се разбрахме с археолозите, работят прекрасно, изтъкна Борисов и настоя да се разберат с по-разбираем тон.

Седнете на билков или липов чай, вземете си мента, глог и валериан и отидете и направете – пари сме дали за Седемте рилски езера да станат красота. Спасете природата и не се инатете. Не се инатете, ти можеш да го замразиш – ще го замразиш, парите ще отидат за друг проект, а защо – това ни е като перла. Разбирам те нали, но опитай и така„, заръча Борисов на екоминистъра.

Припомняме, че багер, появил се на Рилските езера възмути туристи. От парка обяснили, че няма да се строи нищо, багерът е нужен за оформяне на пътеките, където ръчният труд не успява.

По тази причина вчера премиерът Борисов нареди незабавно да се спрат багерите в Рила.

Прегледана: 4219

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече