Огнян Минчев: Държавата организира пир по време на чума

- Advertisement -

Вместо да налага ограничения и да удържи разпространението на коронавируса, държавата организира пир по време на чума под формата на мачове. Това пише във фейсбук профила си политологът Огнян Минчев. Ето и целия му коментар:

Време е глашатаите на властта, които тръбят, че „българинът е виновен за това, че заразата расте“ да спрат да заблуждават общественото мнение.

Както българинът, така и англичанинът, италианецът, гъркът и всички останали притежават определена степен на безотговорност, която кара мнозинството от тях да се държат според собственото си удобство.

В случаите на зараза – епидемия като Ковид-19 ДЪРЖАВАТА е тази, която налага и трябва да налага ограничения, за да удържи разпространението на вируса. В Англия закъсняха – и платиха цената в човешки живот. Сега имат два пъти по-малко случаи от нас (в относителна пропорция).

В България държавата се нарича БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ. Той организира мачове – пирове по време на чума. Той, според собсвените си прищявки налага карантина, и пак според тях – премахва всякакви ограничения.

В България има само един официален представител, който носи пълната отговорност за случващото се със заразата Ковид-19 – той се казва БОЙКО БОРИСОВ.

Прегледана: 3624

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече