Радев: Борисов е абсолютно невнятен и цели подмяна на дневния ред

- Advertisement -

Изобщо не трябва да се коментират предложенията на министър-председателя. Призовавам всички, които милеят за бъдещото на България, да не попадат в капана на Борисов, заяви във Варна президентът Румен Радев, съобщава БГНЕС.

Вие отстоявате държавността в България, обърна се президентът към протестиращите варненци. Министър-председателят явно не харесва как е съсипал държавата за последните 10 години и иска да му дадем възможност да я съсипе отново. Иска да вземе цялата държава като заложник за своето собствено оцеляване“, заяви президентът.

Призовавам всеки милеещ за бъдещето на страната да не попада в капана на Борисов и да не се стига до обсъждане на това негово недоносче (проекта за нова конституция). Целта му е да не говорим за шкафчетата, за корупцията, за беззаконието, за административния рекет.

Лечение от такава криза на доверието не е Велико народно събрание, а незабавна и безусловна оставка. Министър-председателят вече е абсолютно невнятен. Той цели подмяна на дневния ред“, каза пред протестиращите Радев.

Той подчерта също, че парламентът е изчерпан от легитимност и доверие, и затова трябва да се разпусне.

Прегледана: 50142

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече