Топ криминалистът Ботьо Ботев с ужасяваща прогноза за съдбата на Янек Миланов

- Advertisement -

Известният криминалист и бивш директор на отдел „Убийства“ в МВР Ботьо Ботев изказа най-тежката прогноза за съдбата на изчезналия Янек Миланов.

Мисли се, че, когато липсва труп – няма убийство, но не бива да се подхожда така. Следя случая. Категорично не трябва да се мисли за нищо друго, освен за най-лошото. Дано не съм прав, но мисля, че е така„, каза Ботев тази сутрин пред БНТ.

„Ситуацията е твърде сложна. Грешно е подходено от самото начало на случая. Имаме предварителна информация за действия, които са престъпни. Има особености в отношенията заподозрян – пострадал. Доколкото знам са подавани сигнали, но не е отреагирано. Виждам подценяване на ситуацията и недостатъчна оценка на данните и това, което се е случило. Тук в този случай се касае за личност, известна в града със своите действия. Би трябвало да се походи съвсем професионално“, коментира още Ботев.

По време на самото издирване на Янек е била грешна оценката още в първоначалния етап, че се касае за отвличане. Още в онзи момент трябваше да се мисли за най-лошото, че човекът е бил убит„, уточни криминалистът.

43-годишният Янек Миланов е в неизвестност от 31 юли след среща с бившия гард на Братя Галеви Каплата. Днес претърсването продължава в района западно от село Крайници. Полицията се зае с претърсването на район с площ 120 кв. км, засега няма резултат от търсенето.

Прегледана: 49467

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече