Социологът Михаил Мирчев: ГЕРБ има срещу себе си БСП с потенциал да стане алтернатива

- Advertisement -

В пост във Фейсбук социологът и политолог Михаил Мирчев коментира резултатите от първия пряк вътрешнопартиен избор на председател на БСП.

Подреждайки коментара си като стъпаловидни строфи на стихотворение, социологолът изразява задоволството си, че е прогнозирал кой ще води партията след прекия избор. 

БСП с потенциал да стане алтернатива… Това е огромен проблем за МУТрите. Проблем е и за Империите, които искат  България опоскана и разпадната, коментира още той.

Публикуваме пълния текст на неговия коментар:

„И каква стана тя !!???

БСП оцеля. Нинова победи… Въпреки яростната съпротива и саботьорите! Партията на ГЕРБ вътре в БСП остана без лица,

Партията на ДПС и Пеевски вътре в БСП остана само с един … 70% са гласувалите, вместо под 50% от членовете. 80% за нея от гласувалите. За останалите трима едва 20% общо.

С нищожен резултат е Жаблянов. Очевидно, той е най-симпатичен!!! Много нисък резултат за Кирил Добрев. Това е поука за него. Аз му желая той да не последва съдбата на баща си Кольо Добрев. Кольо ми бе приятел. Желая доброто на сина Добрев има качества на политик. Но трябва да влезе в правилния път…


Да се освободи от гадни зависимости. Показателни са резултатите в Шумен и Ямбол, в Кресна и Гоце Делчев, в Пловдив и … Очаквам с трепет да видя резултата от Стара Загора и Видин. БСП с Нинова оцеляха. ГЕРБ има срещу себе си


БСП с потенциал да стане алтернатива… Това е огромен проблем за МУТрите. Проблем е и за Империите, които искат България опоскана и разпадната!!!

Президент Радев има проблем. Как ще се отнася с БСП и срещу БСП?
Както досега?? Или по-мъдро и честно??? Това засега от мен
13 септември 2020 #БългарияЩе #Изборната2021 #ГолямМегдан“.

Автор: Михаил Мирчев, социолог

Източник: Фейсбук

Прегледана: 50319

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече