Диригентът Йордан Камджалов: Премиерът Борисов е съсипан и ще си тръгне

- Advertisement -

Много ме е срам, защото ние сме освободили един вакуум, който се запълва от всевъзможни хора. Аз мисля, че всички нормални хора в България са се оттеглили и са дали тази задача на едни неграмотни и корумпирани хора. Аз мисля, че премиерът Бойко Борисов е тотално съсипан и ще си тръгне“, това каза диригентът Йордан Камджалов в „Честно казано с Люба Кулезич“ по „Евроком“.

Йордан Камджалов, снимка: БТВ

Той ще си тръгне, но въпросът е, че ние сме безобразно неготови, за да продължим една тенденция, която няма да е 10 пъти по-добра, но ние може да не видим, че може би не сме готови и сме предатели. Политиката е взета, но ние сме я дали много лесно и ние сме излезли и не сме създали първа, втора българска легия“.


Ние българите нямаме яснота за самата България. От собствените си деца чух едно изказване, което ме потресе. Чужденците не могат да повярват защо улиците са така, не могат да повярват защо в зала „България“ . Половината български оркестранти ходят като дрипльовци, защото заплатата им е четири пъти по-малка от една чистачка в Германия. Моите деца не разбират защо в България е толкова мръсно, защо има толкова умрели животни по улиците и казват, че възрастните хора в България нямат зъби. Аз нямах думи как да обясня“, обясни възмутен Камджалов.

Мисля че до година и половина трябва да се намерят нормални хора, защото на тези хора трябва да се слугува. Трябва д асе намерят хора, които да се грижат за народа…Очаквам до половин година да изкристализират контури. В момента е мътилка. Нека падне това правителство. Румънците са по-добре, даже сърбите… Моята мечта е корупцията да намалее хиляди пъти„, каза още диригентът.

Човек трябва да е луд, да дойде да се бори с лудите за нормалните„, посочи Камджалов.

Прегледана: 49382

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече