Пещерният убиец: Аз нямам съвест, убивам и лягам да спя като къпан!

- Advertisement -

В предаването „Ничия земя” по Нова телевизия бе дадена думата на Михаил Лещарски – серийният убиец с може би най-много жертви в България. Екипът на предаването отвежда зрителите там, където „се раждат Дяволите“. Място, което не съществува на географска карта. Място, което е скрито назад във времето, в миналото, в детството.

Това е втората част на специалния проект, посветен на серийните убийства, който екипът на „Ничия земя“ реализира с помощта на криминалния психолог Тодор Тодоров.

Някои от жертвите му не са получили своето възмездие. Прави го интересен, че не се среща всеки ден такъв човек. Аз мисля, че той е дяволът”, коментира Лещарски Тодоров.

Съжалявам, че не убих майка си и баща си, трябваше и двамата да ги очистя, признава с гняв Лещарски. „Всички ме биеха и баща ми, и брат ми, и майка ми, но нея виня най-много. Тя подкоросваше баща ми да ме бие, той не беше чак толкова лош човек, но ми вгорчи детството и заради него съм такъв.“, обяснява серийният убиец.

Признава, че е изнасилил собствената си майка: „Това изнасилването не е наказание. Това е облекчение за една жена. Коя жена не иска е…не!?“. Получава 18 години затвор за това престъпление, остава зад решетките – 13.

Прегледана: 48127

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече