Ново: Протестиращи прибегнаха и до вуду магия за Борисов

- Advertisement -

След ковчезите, бесилките и черни чували, снощи протестиращите стигнаха до кулминация в представленията си, като направиха вуду магия на премиера Бойко Борисов.

Т. нар. четвърто „Велико народно въстание“ започна в 17 часа, а веднага щом настъпи нощта започна грозен ритуал, който е чужд дори на българската фолклорна традиция. Той бе изпълнен на жълтите павета под погледа на органите на реда.

Две млади жени в черно влязоха в ролята на вещици. Една от тях държеше дълга черна свещ, а другата набучи с дълги игли наречената за черната магия кукла, на която бе поставен ликът на министър-председателя. Сатанинската демонстрация обаче не успя да привлече публика.

БГНЕСДнес Борисов посети новия християнски храм в Габрово „Св. Св. Онуфрий, Дамаскин и всех мучеников Габровских“. Министър-председателят се прекръсти навлизане в църквата и целуна ръка на свещеника. Той коментира и снощния протест като каза, че всеки има право да изрази мнението си, което значи, че има демокрация и направи сравнение с времето, когато страната е управлявал Тодор Живков. 

Прегледана: 45952

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече