Напрежението ескалира: Македонска медия лансира, че фашисти все още управляват България

- Advertisement -

„Цигански проблеми“, „Турция разбулена“ това са две от малкото категории, които могат да се видят на официалния сайт на партията на Красимир Каракачанов, ВМРО, който прилича повече на листовка на нацистка партия и напомня на тъмните времена, отколкото на страница на управляваща партия в съвременна европейска държава. Това пише македонското издание Infomax.mk.

Името на Каракачанов става все по-актуално през последните месеци, след като той стана първият висш български служител, който наложи вето на членството на Македония в ЕС, ако абсолютните изисквания на България за отказ от македонски език и история не бъдат приети, припомня медията, като допълва, че в изявление за ТВ 24 той каза на македонците, че са сменили името си, от знамето ще се откажат, както от историята, така и от езика.

Каракачанов е и вицепремиер и президент на ВМРО, което означава, че партията му е част от управляващата структура.

Достатъчно е да прочетете изявление на уебсайта на българската ВМРО, за да разберете каква идеология разпространява тази партия. Нека свалим ръкавиците си и да кажем, че това е чист фашизъм, разпространяван в държава-членка на Европейския съюз, пишат още в Infomax.mk

Източник: Frognes.bg

Прегледана: 40991

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече