Мария Шаркова: Ваксината срещу простотията идва през март 2021 и се нарича „избори“

- Advertisement -

Тази публична демонстрация на властите на неуважение успява да взриви и най-големият идиот-оптимист като мен

Публикуваме статуса на адвокат Мария Шаркова, която се занимава с медицинско право по повод коментарите за пренасянето на част от ваксините в хладилен бус за кренвирши, които ще бъдат съхранявани в хладилник ЗИЛ.

Цял ден чета вицове за кренвирши, но никак не ми е смешно. Няма никакво значение дали на баничарката, с която доставят ваксини, е изписана марка кренвирши, сирене или нещо по-изтънчено. Да речем марка стек от породата Блек Ангъс.

Друг е проблемът и той не буди никакви забавни асоциации за мен. За търговците на едро има редица въведени правила за транспорт на лекарствени продукти, в това число изисквания за регистрация на съответното транспортно средство, стандартни оперативни процедури, договори и прочее досадни неща, заради които много търговци на едро биват контролирани и санкционирани. Съхранението на термолабилни лекарствени продукти също има изисквания, които трудно могат да се изпълнят с хладилник ЗИЛ, защото трябва да се следи и записва температурата с термометър или автоматично устройство. Защо ли?

Защото отговорността на производителя приключва там, където започва отговорността за транспортирането и съхранението.

И тук виждам как освен че от фирмата – производител се търкалят от смях, доволно потриват ръца с репликата: Ние бяхме до тук. Тази публична демонстрация на властите на неуважение към създадените от тях правила смазва и малкото доверие, което хората имат в способностите им. Успява да взриви и най-големият идиот-оптимист като мен. Наистина се надявам да има ваксина срещу Вашата простотия и отчайваща неграмотност. Тази ваксина идва през март, 2021 г. и се нарича избори.

Източник: Dunavmost.com

Прегледана: 42666

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече