Ексдепутатът Тома Томов за смъртта на 8-годишния си внук: Виновните да си получат възмездието!

- Advertisement -

Виновните да си получат възмездието. Светкавично! Не е логично майката на детето, което е било до внука ми по време на смъртта му, да е на свобода. Хората в Мездра знаят, че тя е на свобода и това ги предизвиква. Така ескдепутатът и лидер на Евророма Тома Томов обясни нападението срещу семейството на момчето, убило 8-годишния му внук.

По думите на Томов вчерашните събития в града да се е случили, след като се е разбрало, че съпругата на задържания се разхожда свободно.

За майката на другото детето имам сериозни съмнение, че има участие във втората част на престъплението – в изнасянето на трупа на внука ми. То бе високо и тежичко – около 40 килограма. Това деяние има две части – убийството на детето е по-леката част. После да се бяха обадили на полицията, но… Втората част на престъплението е влаченето, носенето на трупа и изхвърлянето му на улицата. Пускането на фалшиви версии за пиратки и т. н. Това е уродливата част“, каза още Томов в сутрешния блок на БНТ.

Нас това ни вбесява“, категоричен бе опечаленият дядо.Пиратката бе версия, която внесе елемент на заблуда за полицаите и така даде възможност на бащата, който е изключителен бракониер, да се измъкне за кратко“, каза още Томов. И допълни: „Това дете е разнасяло оръжието из къщата и го е показвало на другите деца – този сигнал съм го подал на полицаите“.

Източник: „Марица“

Прегледана: 42004

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече