Николай Марков: Едни и същи бактерии стоят на върха на държавната власт – скрито и явно

- Advertisement -

Експертът по национална сигурност Николай Марков направи нов актуален коментар на политическата ситуация в България за последните 30-тина години:

Материалът е наистина лош и некачествен, но не събирателния му образ от множеството лоялни към държавата си граждани, а политическия материал! Канцерогенния.

Истинската причина за все още скритата, но фактическа поредна национална катастрофа, която се реализира в рамките на членството ни в Европейския съюз е следствие на политическата ни тиня. В нея се зачеват, раждат и живеят всички обществени микроорганизми, които подлагат страната ни на тежки и непрекъснати гнилостни процеси. Тези патогенни организми имат всякакъв личен, социален и професионален статут, но истинската им същност е болестотворна и патологична.

Българските граждани са като всички останали по света, дори много по-прогресивни в своя недоразвит потенциал. Проблемът е, че едни и същи бактерии стоят на върха на държавната власт – скрито и явно, вече 32 ужасни години. И дори преди тях.

Лош е материала, уважаеми политици, експерти, магистрати и прочее овластени организми. Много лош. И ви предстои рециклиране, а за някои видове материали и неутрализация. С болните ви амбиции за нови политически и олигархични конструкции, планове и стратегии за нашето и ваше бъдеще, предлагам да спрем до тук. Погина здравото, стига опити!

Следва пълното почистване на лошия материал. Това е пътя.“

Автор: Николай Марков

Източник: Фейсбук

Прегледана: 43338

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече