Павел Вълнев възмутен от Валери Симеонов: Арогантно изказване от политик, избран от българските граждани!

- Advertisement -

Зам.-председателят на Републиканци за България Павел Вълнев определи като изключително арогантна идеята на лидера на НФСБ Валери Симеонов –  българите в чужбина да си хванат самолета и да дойдат в България, за да гласуват.

„Това е толкова арогантно изказване на политик, избран от българските граждани. В момента има локдаун в много държави, други изискват отрицателен PСR тест и карантина, после като се върнеш процесът се повтаря. Кой ще има 30 дни свободни да ги отдели само за гласуване? Очевидно два милиона българи ги умножиха по нула“, заяви Вълнев в интервю за „България сега“.

За съжаление за българите в чужбина се говори единствено, когато наближат избори, каза още зам.-председателят на Републиканци за България.

Датата на изборите – 4 април, обслужва управляващата партия ГЕРБ. Мерките срещу коронавируса пречат за нормално гласуване. Как хората ще излязат да гласуват, като управляващите не предприеха нищо по законодателството, за да дадат сигурност за избори по време на пандемия, попита той.

Според Вълнев сегашното положение обслужва парламентарно представените партии и най-вече ГЕРБ и ДПС, които винаги са готови за избори, защото си имат твърди ядра.

По думите му властта има сметка от ниска избирателна активност.

Прегледана: 47111

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече