Павел Вълнев за случая с д-р Заргар от Исперих: Обществото работи с невиждана енергия

- Advertisement -

Публикацията е от фейсбук страницата на зам.-председателя на „Републиканци за България“ Павел Вълнев по повод казуса са лекаря, който за малко да бъде екстрадиран

Понякога държавата работи в интерес на хората. Разсича смело заплетени възли. Показва къде й е мястото. Посажда надежда. Такъв е случаят с д-р Заргар, бежанецът-лекар в Исперих. Той е в България от 2004 г., 15 години работи като лекар, без да може да придобие българско гражданство. Всичките му пациенти, градчето, областта, България дори, се надигнаха да му помогнат, за да не бъде екстрадиран. И ето – днес г-жа Илиана Йотова, вицепрезидентът, ще му връчи безценния сертификат с лъвчето.

д-р Абдулах Заргар

Браво за чистата човешка енергия!

Много често и обществото работи с невиждана енергия. За по-малко от седмица 31 хиляди души дадоха подписите си за регистрацията на Републиканци за България. Някои ни предричат не повече от толкова гласове на изборите… Няма да ги коментирам.

Пред ЦИК сме в момента.

Нависоко сме. Защото сме на раменете ви, хора!

Благодарим за доверието!

(Онлайнмедиа припомня, че днес в ЦИК започва приемането на документи от партиите за регистрация за парламентарните избори. Републиканци за България бяха сред отличниците, които още днес се регистрираха.)

Прегледана: 42727

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече