Павел Вълнев: На 4 април трябва да се разпознаят партиите, които не плячкосват

- Advertisement -

Зам.-председателят на „Републиканци за България“ Павел Вълнев се надява на 4 април, когато са парламентарните избори, българите да разпознаят партиите, които не плячкосват. По думите му сегашните управляващи приемат ЕС като касичка.

„Има една добра новина в актуалните политически сондажи на общественото мнение – доверието в Европейския съюз е 56 процента, високо и стабилно. То е в пъти повече от доверието в родните политически субекти. Това потвърждава убеждението ми, че в бурни времена, когато пристаните са несигурни, Европейският съюз е котва. Той, заедно с Атлантическия алианс, е политическият борд на България и хората го осъзнават добре,“ пише Вълнев във фейсбук страницата си.

За разлика от управляващите, които гледат на европейския ни дом като на родителска касичка за неуравновесен тийнейджър, хората са наясно – това е гарантът за ценностите ни като стара европейска нация, допълва Вълнев.

Вярвам, че на изборите на 4 април безпогрешно ще разпознаете партиите, които не плячкосват, а доизграждат общия ни дом, пише още зам.-председателят на ПП „Републиканци за България“.

Прегледана: 42277

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече