Обрат: Проф. Минеков скъса с Бабикян и Хаджигенов: Аз не бях на площада, за да вляза в политиката с Манолова

- Advertisement -

Аз не бях на площада, за да стигна до този политически формат. Още от първите дни имаше много обвинения, че ще направим партия, имаше обвинения, че около нас най-често се вижда Мая Манолова, че ще използваме регистрацията на партията на Мария Капон. Аз съм отричал това през цялото време, но се наложи всичкото това да бъде възприето и да се случи.“

Това заяви скулптoрът проф. Минеков. Той се  рaзгрaничи oт другитe двама от Отровното трио, които cфoрмирaхa пoлитичecкa кoaлиция c Мaя Мaнoлoвa зa прeдcтoящитe пaрлaмeнтaрни избoри.

„Когато бяхме на площада, ние бяхме граждани, а когато вземеш политическа страна, ти си само част от това гражданско общество. Още от първите дни имаше много обвинения, че ще направим партия“, допълни той.

 Минеков обясни, че не иска да е политически ангажиран. „Естествено, че трябва да има и политици, но аз избирам да остана от другата страна“, сподели откровено професорът.

„Това, което ще ми липсва е, че изтървавайки тези двама приятели като политици, ние повече няма да може да се върнем на площада, няма да бъдем желани“, сподели Минеков.

Източник: „Марица“

Прегледана: 40302

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече