„БОЕЦ“ алармира: На предишните избори искаха по 20, сега искат списъци с по 30 имена

- Advertisement -

ГЕРБ с нов рекорд в изборните машинации и манипулации. На хората от държавната и общинска администрация, които са под контрола на ГЕРБ, е разпоредено да представят списъци с по 30 имена на техни близки, приятели и познати, които ще гласуват за ГЕРБ. Служител на Областна дирекция „Земеделие” Враца се свърза с БОЕЦ и разказа за упражнения натиск.

„На предишните избори  (2017г.) искаха списъци с по 20 човека за гласуване. Директно ни се казва в лични разговори, че ако не осигурим нужните гласове и ако ГЕРБ не постигнат заложеният резултат „местата ни ще изстинат”. Тогава намерих 10 човека, роднини и близки, които обещаха да гласуват за ГЕРБ, но повече не можах и не ми се говори през какво трябваше да мина, за да  събера и осигуря и останалите десет. За всеки човек представяш три имена и мобилен номер. После в щаба на ГЕРБ прозвъняват по списъците и проверяват дали хората и номерата са истински и дали потъвърждават, че ще гласуват за ГЕРБ. Направо гестаповска организация, няма мърдане. Сега искат по 30 човека. Шефовете са бесни и напрежението е огромно. От къде да ги вземем? Дори и онези 10 роднини и приятели, които предишният път обещаха сега не искат и да чуят за ГЕРБ!

Срам ме е от хората вече. А иначе е ясно защо началниците беснеят, защото знаят какви проекти сме пускали и как минаваха проверките. Ние и проверяващите от ДФЗ сме последна дупка на кавала. Само се караме с хората и обираме негативите. Началниците и консултантите прибират комисионните и рестото. Всички знаем как и какво се случва. От както ДПС взеха земеделието преди почти 20 години всичко си е по едни и същи схеми. Само се отчитат на различни, зависи кой е на власт. Това е положението – власт и пари се печелят с власт и пари…”, цитира и „Дунав мост“.

Източник: „Банкеръ“

Прегледана: 40467

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече