Българка от чужбина: Не вярвам на Триото и Да, България, западният модел на демокрация се руши като пясъчен дворец

- Advertisement -

„Много моля Триото, обединило се с Манолова и разни други политически пиявици, както и Да, България, да не се заблуждават, че всички българи в чужбина, вземали активно участие в протестите – ще си дадат гласа за тях на изборите!! Има много българи – живяли почти целия си съзнателен живот в чужбина (като мен), които не смятат в никакъв случай, че тези две партии/коалиции са алтернативата за България!

Това пише българката Гергана Антова в социалната мрежа Фейсбук.

Като човек, който вижда с очите си всеки ден как западният модел на демокрация се руши като пясъчен дворец, процес почнал от много отдавна, смятам, че в България трябва да дойдат хора на власт, които да са готови да застанат срещу мафиоти, олигарси, корумпирани международни организации и НПО-та ако се налага, за да защитят българския интерес“.

„Достатъчно дълго време България беше тоалетната на Европейския съюз, достатъчно дълго време некомпетентни продажници управляваха и разпределяха парченца от държавата помежду си – нагли и до дупка безморални! Нямам вяра на Триото, които сами се провъзгласиха за “водачи на протестите”, които уж нямаха политически амбиции, но бързо обърнаха палачинката и се изплюха в лицето на хиляди граждани! Не ми хареса и подлия начин, по който се опитват да примамят и “умнокрасивия”, заблуден електорат на Да, България към тях – тъй като техните виждания за развитието на България са абсолютно еднакви!

Като видяха, че Да България не желаят да се обвързват с лица като Манолова и набързо намериха друг начин да се набутат в битката за власт! Няма да гласувам за партии, които “ще се борят с корупцията”, допускайки компроментирани лица в листите си, както и за партии, чиито членове са изградили цели кариери, защитавайки интересите на НПО-та и международни организации!

Изборът както винаги няма да е лесен, защото никой не се е доказал с дела (а те са най-важни), но все пак аз лично отказвам да вярвам на хора, които чакат с нетърпение да поведат България към грешния път!

Източник: Actualno.com

Прегледана: 41092

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече