Да живее Борисов! Ние, обречените, те поздравяваме!

- Advertisement -

Хаос ли? Не. Престъпление. Най-напред се мъчехме да се запишем за ваксина. После уж избирахме. Подир това стана ясно, че има само една. И избор няма. А накрая ни спряха ваксинацията и с това, което са спазарили. Това пише Ина Михайлова във в. Дума.

Хаос ли? Не. Престъпление.

Властта заигра с короната. Без да ѝ пука. Масовата ваксинация е блокирана. Вече няма план. Няма и да има. Процесът е компрометиран. Тепърва хората ще отказват да се ваксинират. Докато Борисов открито се замеси в търговската война между фармацевтичните компании. Нима не знаеше, че Световната здравна организация и Европейската агенция по лекарствата имаха становища да не спира ваксинацията?

Знаеше! Прояви „загриженост“. Предизборна. И еднолично разпореди ваксинирането да спре. Той. Който е над всички и над законите. Избяга от отговорност за мерките и съсипа масовата ваксинация. Шапки долу пред „българския модел“.

Докато отваряме и затваряме, се лашкаме между лъжи и тайни. Хаосът е пълен, а недоверието – тотално. Отивайки си, властта се опитва да угоди на кого ли не. Предизборната кампания на един лидер и неговата партия, подкрепена от лакейството на отбрани „доктори“ – всички те убедени, че се справят „по най-добрия начин“ – ни обрича.

Да живее Борисов!

Ние, обречените, те поздравяваме!

Източник: в. „ДУМА“

Прегледана: 43244

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече