Иво Танев: Доста от хората по високите етажи на властта са загубили връзка с действителността и са напълно неадекватни

- Advertisement -

Шоуменът Иво Танев излезе с  Отворено писмо към управляващите на Република България, публикувано в личния му профил във Фейсбук.

„Уважаеми“ управляващи, тъй като причината да преустановя за повече от една година правото си на труд и дейността на бизнеса си са вашите неадекватни действия и бездействия, свързани с епидемията от COVID19, заявявам, че вие сте длъжни да:

Изплащате ежемесечно обезщетение в размер, минимум 1000 лева, по фирмената ми сметка! Това е същата сметка от която ежемесечно и ежегодишно в продължение на десетки години, аз стриктно си плащам ДДС, данък печалба и данък дивидент към НАП без нито ден закъснение!

Уважаеми“ управляващи, искате отново да управлявате, нали? Тогава запомнете от мен, че не е важно като спечелите, с няколко процента повече от втората партия на изборите, неистово да крещите „ПОБЕДА“, защото никой не сте победили! Никой! Победа е това да съумеете да осигурите средства на сънародниците си, за да водят достоен живот през тази пандемична година! Както го направиха вашите колеги по света!

Ако бяхте го направили, на 5 април, съвсем естествено щяхте да я получите тази победа. Но вместо това вие години наред усвоявахте средства, които на повечето места в страната се разпределяха по неадекватен и некоректен начин. Да, доста неща са свършени и има добри промени в старата. Това е безспорно и всеки, който е честен трябва да го признае. Но също така е коректно да кажем и това, че на повечето места в страната само се имитираше работа. Или ако се работеше, то това беше, единствено и само за определени интереси. На повечето места в страната беше дадена власт на абсолютни некадърници!

Но понеже са партийно верни получиха властови лостове с които не знаеха какво да правят. И направиха най-лесното. Нищо за хората и много за себе си! Видимо е, че доста от хората по високите етажи на властта са загубили връзка с действителността и често се случва да се държат напълно неадекватно. Ако не беше така в настоящия момент държавата щеше да има достатъчно средства, които да осигурят достойно преминаване през този тежък период.

Автор: Ваш редовен данъкоплатец Иво Танев

Източник: Фейсбук

Прегледана: 47357

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече