Павел Вълнев с призив: Бъдете критични към народните избраници!

- Advertisement -

„Изглежда думата на тези избори ще е номад, политически номад. На български език – чергарин. Политическите номади се местят от партия в партия, а много често – и от листа в листа. Ако няма келепир (по „Бай Ганьо“) в една партия, те отиват в друга, от която по-ясно се чува шляпането на пачки. Ако са пресушили доверието на хората в родното си място, украсяват листата в град, където не ги познават.“

Това написа във фейсбук страницата си зам.-председателят на „Републиканци за България“ Павел Вълнев.

„Често това е смехотворно. „Вносен“ кандидат беше обещал в Стара Загора, че ще се бори за миньорите под земята. А мините в Марица Изток са на повърхността, те са върху открити находища. Друг пък се беше обърнал към хората в Кърджали със „Здравейте, граждани на Смолян!“, пише възмутено Вълнев.

Ако се бяхме събрали на разтуха – няма лошо, ще се посмеем. Дори ще простим. Но изборите не са Ганковото кафене, допълва той.

Републиканци за България заложи на местни хора в листите си. Нищо, че никой не е пророк в родното си място. Гражданите навсякъде имат право на пронизителен критичен поглед към техните избраници. От самото начало, а не отпосле и отдалече, пише още Павел Вълнев.

Прегледана: 46397

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече