Николай Марков: Всички участници в борбата за изборите са и съучастници независимо от личните им или идеологически подбуди

- Advertisement -

Сигурно забелязвате, че реална политическа кампания за избор на парламент няма! Причината е, че няма и смисъл от нея и затова сме потънали в гробна тишина. Ако наистина вярвате в очевидното, че България се управлява от мафия, то няма смисъл да ви подсещам, че същата тази тежка организирана престъпност, организира и управлява по виртуален начин цялата изборна подмяна и логистиката свързана с нея.

Това написа като коментар експертът по национална сигурност Николай Марков във връзка с политическата пропаганда по време на предизборната кампания.

В този смисъл всички участници в бандитската политическа игра на избори са и съучастници, независимо какви са личните им или идеологически подбуди! Повечето от малките партии, обаче, са мотивирани от привлекателната сила на субсидията, а при тези, които вече са се договорили с когото трябва, вашия глас има само символично значение. Войната срещу Мафия не е забавление за амбициозни глупаци, нито основна цел на всеки, закъсал за пари човек. Тази война има собствена кръвна цена, а на политическия хоризонт няма нито една личност, която има намерение да я плати. Проверил съм.

По телевизиите ви говорят само онова, което искате да чуете!

Така е преди избори. Вие никога няма да разберете какви са реалните договорки между подготвените да влязат във властта субекти. Бъдете убедени, че само дни след края на изборите по-голямата част от вас ще псуват и кълнат до девето коляно онези за които са гласували. Чак тогава ще чуете и видите някои истини, които днес не съществуват дори във въображението ви. Отпадналите от държавната хранилка ще се изпокарат за парите от субсидиите и ще се разпаднат на милиони парчета, защото тях ги свързва само това лепило.

ББ трябва да бъде свален и осъден, но силно ме притеснява твърдението, че това трябва да се случи на всяка цена и чрез безпринципни конспиративни полуполитически съюзи. Все си мисля, че партизанското движение отдавна е изиграло своята роля, но виждам, че повечето кандидат политици предпочитат партизанската тактика пред всяка друга. А това е лош личностен признак. Смущаваща е и очевидната неграмотност на уж образовани хора, вроденото им невежество и липсата на всякаква практична опитност и умения.

Ще ви казват само това, което искате да чувате! Не вярвайте на вълци в овчи кожи.

Автор: Николай Марков

Източник: Фейсбук

Прегледана: 48219

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече