„Републиканци за България“ проведе работна среща, направи анализ на изборите

- Advertisement -

Политическа партия „Републиканци за България“ проведе работна среща, в която участваха председателят Цветан Цветанов, зам.-председателят Павел Вълнев, представители на Изпълнителния и Контролния съвет, областни координатори на партията и водачи на листите, участващи в парламентарните избори.

Това съобщиха от пресцентъра на партията.

На нея беше направен анализ на изборите, политическата обстановка и случващото се в страната.

Сред основните обсъдени теми и изборни изводи, които присъстващите коментираха са манипулациите на изборния процес, всяваният страх сред обществото дори в изборния ден и редица други фактори.

ПП „Републиканци за България“ изгради екип от знаещи и можещи хора, с широк потенциал.

Цветан Цветанов и Павел Вълнев направиха предложение двамата да станат съпредседатели на Републиканци за България и междувременно да бъдат избрани и петима зам.-председатели, които активно да допринесат за изграждането на партията. Чрез делегирането на права от страна на  съпредседателите към зам.-председателите те ще получат възможността да имат повече функции и по-голяма партийна активност и отговорност.

По този начин ще се покаже на обществото, че проектът „Републиканци за България“ е и работи за нова визия на партийния живот, ще продължи да налага млади и интелигентни хора, които искат да работят за развитието на България.

Предложението ще бъде обсъдено на последващо Национално събрание.

Прегледана: 59763

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече