Корнелия Нинова се скри вдън горите тилилейски, реди листите за изборите

- Advertisement -

Напоследък от „Позитано“ 20 – ни дума, ни вопъл, ни стон. Малка част от апаратчиците на БСП са в краткотраен отпуск и от 15 август трябва да са на линия. Председателката Корнелия Нинова е минала в нелегалност, никой не знае къде е и защо е. Същото важи и за няколкото й най-приближени.

Според представител на вътрешнопартийната опозиция Нинова се е скрила вдън горите тилилейски и обсъжда водачите на партийните листи за предстоящите на 2 октомври избори с представители на първичните организации, пише „Минаха години“.

На тези сбирки скандалите били гръмовни – хора, уважаващи се един друг, буквално се хващали за гушите, защото, както е известно, интересът клати феса.

Друг представител на опозиционерите в БСП издаде, че Нинова е отпрашила със съпруга си Димитър към към скъпарски курорт в подножието на Пирин. „И аз имам право да си почина поне една седмица“, заявила тя на сътрудничка от партийната централа и добавила, че това не бива да става достояние на останалите.

Какви останали, бе, Корнелия? Та повечето отдавна се разбягаха, понеже не им плащаш мизерната заплата, оправдавайки се с редуцирана държавна субсидия след скандално ниския резултат на БСП на последните парламентарни избори.

Някои от тружениците на „Позитано“ 20 не получават никакви възнаграждения за труда си, но други се уреждат на високи постове с големи заплати.

Такъв е случаят с новия административен директор на БСП Ирена Борисова. Навремето тя си тръгна от партийната централа като секретарка на Сергей Станишев. Злите езици говорят, че е намерила стабилна работа-носител в лицето на сивия БСП-кардинал Калоян Методиев. Борисова е известна като Червената Мата Хари и доскоро бе секретарка за Методиев.

Както мнозина запознати твърдят, за да получи съгласието на Корнелия и Калоян за назначението си, тя се отрекла от приятелката си Мая Манолова. На път е да се изпълни още едно желание на Ирена: съпругът й да стане шеф на Гранична полиция. Но за целта вероятно трябва да се отрече и от други лица…

Прегледана: 177455

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече