Любо Къдравия щави наред в Бургас! Любимият племенник на Черепа реди схемите по морето (ПЪРВА ЧАСТ)

- Advertisement -

Мистериозният добре облечен бизнесмен Любомир Парашкевов, наричан Любо Къдравия във вилаета му в Бургас, щави всеки бизнес без да излиза от анонимност, алармира запознат с екшъна по морето информатор на Narod.bg.

Любо Къдравия, познат на малцина като любимия племенник на милиардера-беглец Васил Божков – Черепа, е вероятно най-влиятелният схемаджия в този район на Черноморието, при това без да излиза на светло, затова и негова снимка в интернет пространството просто няма. „Малко хора го виждат, малко хора общуват с него, но много хора работят за него, дори и да не знаят кой им е началник“, подчерта източникът ни.

Narod.bg все пак разузна, че бургаският тарикат №1 Любо Къдравия, когото местните не познават, не виждат и не чуват, идва от бедно семейство, но покрай богатия си чичо Череп тихо и полека израства до тартор в подземния свят на Бургас.

Всеки голям бизнес в региона минава през фирмите на Любомир Филипов – говорим за горива на дребно и едро, туризъм, земеделие, строителство, да не говорим за европрограмите, констатира източникът на Narod.bg.

Очаквайте продължение, за да научите колко пари върти „малкият Череп“ и откъде идва силата му.

Прегледана: 81825

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече