ОПГ до Димитър Бръчков крие черна каса за футболни схеми – за млади лекари пари няма (първа част)

- Advertisement -

Галеникът на прокуратурата в Петрич – кметът с над 30 преписки и досъдебни производства Димитър Бръчков, наричан с „любов“ от съгражданите си „Ценко Чоков“, е на финалната права да съсипе югозападния град, започвайки от здравеопазването, гласи нов сигнал до Narod.bg.

Още по време на първия си мандат преди 8 години Бръчков подари управлението на болницата на доктори от Сандански – явно за него лекарите от Петрич са некадърни и не могат да се справят със задачата.

Резултатите, както можеше да се очаква, са плачевни. Как ще се оправдае наливането на пари за неясно какви дейности, без болницата да е собственост на общината, бърка допълнително в джоба на петричани срещу щедри бонуси.

Качеството на услугата е толкова „добро“, че никой не е видял някой хитрец от Общината да се лекува в изоставеното медицинско заведение.

Целта на проваления кмет Димитър Бръчков не е да унищожи само многопрофилната болница. Управникът с пороци от Колумбия буквално упражнява геноцид и върху зъболекари, и върху новосъздадената болница СБР-Петрич, категоричен е източникът на Narod.bg.

Дали пък крайната цел е буквалното унищожаване на Петрич? Първата стъпка е хората да емигрират, а тия, които все пак останат, да бъдат превърнати в роби на властовите амбиции на оперативно интересният за службите Димитър Бръчков.

Според брилянтен източник от кръга около Бръчката в кметството има черна каса за футболни схеми, а за млади и перспективни лекари няма бюджет.

В общинската сграда, в която е разположена болницата, деребейства Владимир Стефанов – Владо Попа – неосъществен бизнесмен и шурей на осъдения за убийство бивш полицай Петър Витларов.

Според източник на Narod.bg в прокуратурата тази ОПГ източва парите за ремонт на сградата. В кражбите помага и друга близка до Бръчков – Патонка, а измамите са гарантирани от широко затворените очи на овластените в Районна прокуратура.

Narod.bg обещава да публикува продължение за безобразията на Димитър Бръчков и да разкрие кой е неговият ментор.

Прегледана: 68920

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече