Кметът на Петрич Димитър Бръчков – издигнат за кмет на Петрич от ДС ченгета

- Advertisement -

Кметът на Петрич Димитър Бръчков се оказа креатура на ДС ченгета, чиято основна задача е буквално да „занулят“ Петрич, алармира пред Narod.bg източник от югозападния град.

Бърза разходка из миналото на Бръчката показа, че пишман кметът използва схема дори за да получи висше образование. В миналото хитрецът записал ВУЗ в Северна Македония, вместо да се гърби с приемни изпити у нас. Това му дава възможност да се прехвърли и продължи медицинското си образование в Република България с предимство, от което той, естествено, се възползва.

Така без да премине през цедката на тежки приемни изпити Бръчката записва фармация в Медицинския университет в София. Според информатор от Петрич бъдещият градоначалник се научава да заобикаля законите и правилата на играта още с влизането си в университета по „втория начин“.

Продължението на „кариерата“ му се оказа още по-брутално – зад необяснимата политическа кариера на посредствения аптекар стои вездесъщата Държавна сигурност покрай неговия режимен офицер Юри Смуков – бивш шеф на ГКПП „Кулата“, който избира друг политически път – вливане във ВМРО.

Местните смятат, че ДС кръжецът има една основна задача – буквално да унищожи Петрич, като се започне с ликвидиране на здравеопазването, което вече върви по план с унищожаването на общинската болница и разпродаването й на парче.

ДС креатурите Юри Смуков и Стоян Божинов, които са политическите бащи на Димитър Бръчков, остават във ВМРО, докато техният питомец е внедрен в ГЕРБ, категоричен е информаторът на Narod.bg.

Прегледана: 65545

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече